Βελεστίνο: Τραγικός θάνατος άνδρα που ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου! Reviewed by Momizat on . Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγνώστων στοιχείων άνδρας, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, περίπου 100 μέτρα πριν τον σιδηροδρομικό σταθμό Βελεστίνου, όταν ξάπλω Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγνώστων στοιχείων άνδρας, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, περίπου 100 μέτρα πριν τον σιδηροδρομικό σταθμό Βελεστίνου, όταν ξάπλω Rating: 0

Βελεστίνο: Τραγικός θάνατος άνδρα που ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου!

Βελεστίνο: Τραγικός θάνατος άνδρα που ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγνώστων στοιχείων άνδρας, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, περίπου 100 μέτρα πριν τον σιδηροδρομικό
σταθμό Βελεστίνου, όταν ξάπλωσε στη γραμμή, με αποτέλεσμα να τον κόψει σε τρία κομμάτια η αμαξοστοιχία 1576, που κατευθυνόταν από Λάρισα προς Βόλο. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ψάχνουν την ταυτότητά του, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν είχε πάνω του χαρτιά.
Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε στις 12.10 το μεσημέρι, όταν το τρένο που ερχόταν από Λάρισα προς Βόλο, πλησίαζε στον σταθμό του Βελεστίνου.
Περίπου 100 μ. πριν τον σταθμό, ο άνδρας που πιθανολογείται ότι είναι ηλικίας 45 – 50 χρονών, ξάπλωσε στις σιδηροδρομικές γραμμές, με προφανή σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του, οπότε το τρένο, μη μπορώντας ο μηχανοδηγός να αντιδράσει, πέρασε από πάνω του με αποτέλεσμα να τον διαμελίσει!
Το τρένο έχει σταματήσει και σημειώνεται καθυστέρηση στο δρομολόγιο, ενώ ενημερώθηκαν το ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου, που βρίσκονται επί τόπου, ενώ γίνεται προσπάθεια να διακριβωθεί η ταυτότητας του θύματος, καθώς πάνω του δεν βρέθηκαν η ταυτότητα ή άλλα έγγραφα.
Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο του δυστυχήματος, η εικόνα ήταν φρικτή, καθώς η αμαξοστοιχία τον έκοψε σε τρία κομμάτια, με αποτέλεσμα, αλλού να βρεθεί το κεφάλι και σε άλλο σημείο τα πόδια του!

Πηγή: magnesianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή