Βελούδινο διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ και εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 Reviewed by Momizat on . Βελούδινο θα είναι σε πρώτη, τουλάχιστον, φάση, όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο Τσίπρα - Λαφαζάνη. Ο μεν πρωθυπουργός θα ζητήσει εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, δίχ Βελούδινο θα είναι σε πρώτη, τουλάχιστον, φάση, όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο Τσίπρα - Λαφαζάνη. Ο μεν πρωθυπουργός θα ζητήσει εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, δίχ Rating: 0

Βελούδινο διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ και εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015

Βελούδινο διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ και εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015

Βελούδινο θα είναι σε πρώτη, τουλάχιστον, φάση, όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο Τσίπρα – Λαφαζάνη. Ο μεν πρωθυπουργός θα ζητήσει εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, δίχως να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, έχοντας -όπως υποσχέθηκε- εξασφαλίσει την άμεση χρηματοδότηση της χώρας από τον ESM και πριν πάει στις επώδυνες διαπραγματεύσεις για το κούρεμα χρέους και στη λήψη των εξειδικευμένων μέτρων που προβλέπονται στη νέα τριετή συμφωνία.

O δε Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν χρεώνεται τόσο φανερά την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. με τη δική του αρνητική ψήφο εμπιστοσύνης, και παράλληλα προλαβαίνει μέχρι τη θυροκόλληση της διάλυσης της Βουλής να ιδρύσει νεα κομματική ανεξάρτητη κοινοβουλευτική ομάδα (με πολλά από τα προνόμια που δίνει ο εκλογικός νόμος στα υποψήφια κόμματα).

Τα υπόλοιπα στο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή