Βελτίωση του δρόμου Καρδίτσα – Δέλτα Reviewed by Momizat on . Στη βελτίωση σημείων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκ Στη βελτίωση σημείων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκ Rating: 0

Βελτίωση του δρόμου Καρδίτσα – Δέλτα

Βελτίωση του δρόμου Καρδίτσα – Δέλτα

Στη βελτίωση σημείων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας) (Β΄ Εργολαβία)» προϋπολογισμού 100.000 € (με ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΕΠ 017.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται αποκατάσταση των ζημιών σε τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου (αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας) και συγκεκριμένα στον οδικό άξονα από την Καρδίτσα έως το Δέλτα.

Στα τμήματα αυτά θα γίνει φρεζάρισμα του τάπητα στις λωρίδες που παρουσιάζουν ζημιές και αποκατάσταση με νέο ασφαλτοτάπητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή