Βελτιώσεις στο γήπεδο Αγίας Κυριακής Reviewed by Momizat on . Με εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο, συνέβαλε ο Δήμος Τρικκαίων στη χαρά των κατοίκων της Αγίας Κυριακής, για την επιτυχία της ομάδας. Με εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο, συνέβαλε ο Δήμος Τρικκαίων στη χαρά των κατοίκων της Αγίας Κυριακής, για την επιτυχία της ομάδας. Rating: 0

Βελτιώσεις στο γήπεδο Αγίας Κυριακής

Βελτιώσεις στο γήπεδο Αγίας Κυριακής

Με εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο, συνέβαλε ο Δήμος Τρικκαίων στη χαρά των κατοίκων της Αγίας Κυριακής, για την επιτυχία της ομάδας. Συγκεκριμένα, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΤ, ο αντιδήμαρχος τομέα Α κ. Ηλίας Παπανικολάου υλοποίησε προηγούμενη υπόσχεσή του. Σήμερα το πρωί, με τρία μηχανήματα του Δήμου, προέβη στις εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου η ομάδα να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας.
Παρόντες ήταν επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Ζήρας και ο πρόεδρος του συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής κ. Δημήτρης Μπακρατσάς.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας