"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26 C
Trikala

Βενιζέλου φληναφήματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανάμεσα στα όσα βαρετά, και ανούσια είπε στην ΔΕΘ(7-9-2014), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε και τα εξής:
* «δεν υπάρχει άλλος εναλλακτικός δρόμος πλην αυτού που ακολουθεί η κυβέρνηση».
* «Πιστεύω όμως ότι με την βοήθεια του Θεού της Ελλάδος που είναι πιο ισχυρός από τον τυχοδιωκτισμό και την ανοησία (του ΣΥΡΙΖΑ) τελικά θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».
Επειδή όλοι οι πολίτες δεν τρώμε κουτόχορτο, θυμίζουμε στον κ. Βενιζέλο ότι αυτόν τον μονόδρομο, που ακολουθεί η μάλλον αλάθητη κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», τον έχουν αμφισβητήσει κατά καιρούς στελέχη και του δικού του κόμματος και της Ν.Δ.. Τον αμφισβητούν πολιτικοί και οικονομολόγοι Έλληνες και ξένοι, αλλά τον αμφισβητούσε σφόδρα και ο συνεταίρος του στην συγκυβέρνηση κ. Σαμαράς, πριν από την επιβεβλημένη κωλοτούμπα προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός. Αλλά ας τ’ αφήσουμε αυτά ακόμα και τους 1.500.000 ανέργους, τους πεινασμένους, τους απλήρωτους εργαζόμενους, τους απελπισμένους νέους χωρίς προοπτική, τη φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο καυσίμων κι άλλες παρόμοιες «ανοησίες» του ΣΥΡΙΖΑ, κι ας απευθύνουμε ένα (ρητορικό) ερώτημα:
Γιατί, ενώ εφαρμόζεται η (μόνη)σωστή πολιτική του νοικοκυρέματος και των μεταρρυθμίσεων, το χρέος αυξάνεται συνεχώς ακόμα και σήμερα;
Για το δεύτερο περί «Θεού της Ελλάδος» δεν χρειάζονται σχόλια. Ο κάθε πολιτικός που πασχίζει πρωτίστως για τη δική του σωτηρία και πολιτική επιβίωση, έστω και στην ουρά του Σαμαρά, έχει το δικαίωμα να επιλέγει αυτός τον τρόπο και το χρόνο της αυτογελοιοποίησης του.
Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός
ΥΓ 1. Κρίμα! Σπανίζει στην Ελλάδα η πολιτική εντιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης