Βιβλίο για τα Αγραφα παρουσιάζεται στην Αθήνα Reviewed by Momizat on . Παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Ηλία Προβόπουλου, με τον τίτλο “Ελεύθεροι στα δεσμά των Αγράφων”, διοργανώνει η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Ατ Παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Ηλία Προβόπουλου, με τον τίτλο “Ελεύθεροι στα δεσμά των Αγράφων”, διοργανώνει η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Ατ Rating: 0

Βιβλίο για τα Αγραφα παρουσιάζεται στην Αθήνα

Βιβλίο για τα Αγραφα παρουσιάζεται στην Αθήνα

proboΠαρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Ηλία Προβόπουλου, με τον τίτλο “Ελεύθεροι στα δεσμά των Αγράφων”, διοργανώνει η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ”, σε συνεργασία με την “ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ώρα 18:30, στην ΕΣΗΕΑ (Αίθουσα εκδηλώσεων), Ακαδημίας 20, Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Αικατερίνη Πολυμέρου – Καμηλάκη, επιστημονική συνεργάτης, τέως Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Κλεομένης Κουτσούκης, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Ιάσων Χανδρινός, ιστορικός και Νίκος Λαγκαδινός, δημοσιογράφος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ.: Δημήτρης Γκιώνης.εκ μέρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, Στέφανος Κούτρας, πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης, Κώστας Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Άθως Δανέλλης και θα προβληθεί βίντεο της Σοφίας Παπαχρήστου με τους ανθρώπους από τη Νεράιδα (Σπινάσα) Δολόπων Καρδίτσας ενώ μαζί μας θα είναι λίγοι άνθρωποι από τη Νεράιδα που πρωταγωνίστησαν στη ζωή και την ιστορία.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Βασίλης Καλαμάρας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή