Βλαχογιάννης : Ας φύγουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια….. Reviewed by Momizat on . Στην ομιλία του πρ.προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις Σοφάδες, παραβρέθηκε ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρι Στην ομιλία του πρ.προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις Σοφάδες, παραβρέθηκε ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρι Rating: 0

Βλαχογιάννης : Ας φύγουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια…..

Βλαχογιάννης : Ας φύγουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια…..

Στην ομιλία του πρ.προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις Σοφάδες, παραβρέθηκε ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης,ύστερα από πρόσκληση  της ΝΟΔΕ Καρδίτσας και της τοπικής ΔΗΜΤΟ.

Σ’ αυτές τις εκλογές,κρίνεται το μέλλον της χώρας. Ο λαός θα αποφασίσει σε ποια παράταξη θα αναθέσει τη διακυβέρνηση της Πατρίδας για τα επόμενα χρόνια.

Θα κριθεί αν θα νικηθούν οι λαϊκιστές και οι λαοπλάνοι….

Αν θα εμπιστευτούμε αυτούς που διαχρονικά όρθωσαν τείχη στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα….

Που τόλμησαν να λένε αλήθειες με τεράστιο πολιτικό κόστος, όταν άλλοι έλεγαν «λεφτά υπάρχουν» ή θα «έσκιζαν τα Μνημόνια….»

Τώρα ο λαός τους πήρε χαμπάρι….

Ότι και να κάνουν, το πολιτικό τέλος τους,πλησιάζει….

Κάθε κάλπη που στήνεται, θα πρέπει να γίνει εφιάλτης για τους κυβερνώντες.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία……

Αρκετή ζημιά προκάλεσαν στον τόπο.

Ας φύγουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια…..

Σχόλια (1)

  • lelos bisterlis

    Σοβαρά τώρα με ακροατήριο μέσου όρου ηλικίας κοντά στα 60( για να μην πω και παραπάνω) πιστεύετε ότι θα κερδίσετε εκλογές;.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας