Βοήθεια σε άπορες οικογένειες από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Από το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέ Από το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέ Rating: 0

Βοήθεια σε άπορες οικογένειες από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

000000000000000000

Από το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες κ.α.).

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία των κατά τόπους νομών, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
000000000000000
Συγκεκριμένα, τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν:

• Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος».
• Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια στο Γηροκομείο Βόλου.
• Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Αθανάσιο Γραβάνη στο παράρτημα Τρικάλων του «Ερυθρού Σταυρού».
• Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας κ. Βασίλειο Καραπιπέρη στην Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης Ειδικών Πληθυσμιακών και Κοινωνικών Ομάδων – Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας.

Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων και σωματείων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές για την ευγενική αυτή προσφορά.
0000000000000000000

00000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή