Βοηθήστε το Video των Μετεώρων να κερδίσει σε διεθνή διαγωνισμό Reviewed by Momizat on . Ο διαγωνισμός διοργανώνετε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού Περιπέτειας και το video που πρόσφατα δημοσίευσε η τοπική εταιρία Visit Meteora είναι ανάμεσα σ Ο διαγωνισμός διοργανώνετε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού Περιπέτειας και το video που πρόσφατα δημοσίευσε η τοπική εταιρία Visit Meteora είναι ανάμεσα σ Rating: 0

Βοηθήστε το Video των Μετεώρων να κερδίσει σε διεθνή διαγωνισμό

Βοηθήστε το Video των Μετεώρων να κερδίσει σε διεθνή διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός διοργανώνετε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού Περιπέτειας και το video που πρόσφατα δημοσίευσε η τοπική εταιρία Visit Meteora είναι ανάμεσα στα υποψήφια για το βραβείο. Μπορείτε να ψηφίσετε κάνοντας » like» στο facebook post.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοικτή από 31/07 έως 30/08. Τα τρία πρώτα video σε αριθμό like θα παρουσιαστούν την παγκόσμια συνάντηση του τουρισμού περιπέτειας που θα γίνει στην Αλάσκα των ΗΠΑ. Κατά την παρουσίαση των τριών φιναλίστ θα γίνει ψηφοφορία και ο τελικός νικητής θα λάβει ένα πακέτο προώθησης για την τουριστική προβολή του προορισμού σε περιοδικά και ιστοσελίδες παγκοσμίου εμβέλειας.

http://www.adventure.travel/adventure-in-motion/visit-meteora

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή