ΒΟΛΟΣ: 5Ο ψυχές τις ΠΕΤΑΞΑΝ κάπου στην ΑΛΟΝΗΣΟ Reviewed by Momizat on . Για άλλη μια φορά θύματα της εμπορίας ανθρώπινων ψυχών έπεσαν 50 πολίτες ΄β διαλογής για μια κοινωνία που αποτιμά την ανθρώπινη ζωή με βάση το χρώμα και την κατ Για άλλη μια φορά θύματα της εμπορίας ανθρώπινων ψυχών έπεσαν 50 πολίτες ΄β διαλογής για μια κοινωνία που αποτιμά την ανθρώπινη ζωή με βάση το χρώμα και την κατ Rating: 0

ΒΟΛΟΣ: 5Ο ψυχές τις ΠΕΤΑΞΑΝ κάπου στην ΑΛΟΝΗΣΟ

metanastes

Για άλλη μια φορά θύματα της εμπορίας ανθρώπινων ψυχών έπεσαν 50 πολίτες ΄β διαλογής για μια κοινωνία που αποτιμά την ανθρώπινη ζωή με βάση το χρώμα και την καταγωγή. 24 Σομαλοί, 19 Αφγανοί, 5 Ερυθραίοι, 2 Ιρακινοί και 2 διακινητές Ουκρανοί.

Αυτή είναι η «ψαριά» των εμπόρων που εξαγοράζουν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Μεταξύ αυτών 5 παιδιά και ένα βρέφος 3 μηνών. Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, η Αστυνομική Διεύθυνση, το λιμεναρχείο, οι γιατροί του Νοσοκομείου και οι εθελοντές συντονίστηκαν άψογα για άλλη μια φορά.

Οι μετανάστες φιλοξενούνται στον ξενώνα υποδοχής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας όπου μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα της Περιφερειακής ενότητας και της Αστυνομίας. «Κάνουμε τα πάντα για να περιθάλψουμε ανθρώπους που έπεσαν θύματα μια κτηνώδους νοοτροπίας που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε ά και β’ διαλογής.» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Κολυνδρίνη Δωροθέα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή