"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

ΒΟΜΒΑ! Συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρισα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά του παράνομου στοιχηματισμού στη Λάρισα – Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες πρακτορείου ΟΠΑΠ κι ένας 45χρονος ”παίκτης”

Σύμφωνα με το praktotes dotcom, έφοδο σε πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 14/7/2016, στις 19:30 το βράδυ, άνδρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Συνέλαβαν 45χρονο ο οποίος λίγα λεπτά πριν, είχε καταθέσει εκατόν δέκα πέντε (115) δελτία Joker, τα οποία προέρχονται από παίχτες οι οποίοι τα είχαν παίξει σε εταιρεία του εξωτερικού, η οποία χρέωνε υπερτιμολογημένα κάθε στήλη για το συγκεκριμένο παιχνίδι (από 0,50 σε 0,75 λεπτά και κάποια άλλη εταιρεία από 0,50 σε 1€).

Μετά την επέμβαση συνελήφθησαν και οι δυο (2) ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ, οι οποίοι στο υπόγειο του καταστήματος είχαν διαμορφώσει για το δράστη ειδικό χώρο, επιτρέποντας του να εγκαταστήσει δικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκτυπωτή όπου εκτύπωνε τα δελτία που έστελνε η εταιρεία του εξωτερικού και στη συνέχεια επέστρεφε στο Ισόγειο, όπου τα παρέδιδε στους ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ, προκειμένου αυτοί να τα περάσουν μέσα από τις τερματικές μηχανές.

Μετά από νομότυπη έρευνα που έγινε παρουσία του κ. Εισαγγελέα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν περισσότερα από έξι χιλιάδες 6000 δελτία, τα οποία είχαν κατατεθεί το τελευταίο οχτάμηνο.

Στη συνέχεια ο δράστης και οι δύο (2) ιδιοκτήτες οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και η δικογραφία ολοκληρώθηκε στις 5:15 το πρωί με τη κατάθεση το υποφαινόμενου.

Ο δράστης και οι δύο (2) ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ, θα οδηγηθούν σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι, ενώπιον του κ.Εισαγγελέα Λάρισας.

Ο δράστης αντιμετωπίζει πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα ( παράβαση νόμου 4002/2011 περί τυχερών παιχνιδιών). Οι δύο (2) ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ κατηγορούνται για συνέργεια.

Σε λίγες ώρες θα εκδοθεί και αναλυτικό Δελτίο Τύπου από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τι γράφει το sdna

Στο θέμα αναφέρεται και το γνωστό αθλητικό site sdna:

”Πούλησε 130.000 δελτία τζόκερ στη διπλάσια τιμή!

Συνελήφθη υπεύθυνος πρακτορείου στη Λάρισα που πουλούσε στην «μαύρη» αγορά δελτία του τζόκερ στη διπλάσια τιμή.

Όπως είχε αποκαλύψει το SDNA οργανώθηκε στη θεσσαλική πόλη αστυνομική επιχείρηση κατά του παράνομου στοιχηματισμού. Μάλιστα, είχαν σημειωθεί και πολλές συλλήψεις τόσο μπουκ όσο και πρακτόρων ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του SDNA η διεύθυνση δίωξης οικονομικού εγκλήματος που έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες το προηγούμενο διάστημα έχει συλλάβει στη Λάρισα τρία άτομα ένας εκ των οποίων είναι 45χρονος υπεύθυνος πρακτορείου.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι του 130.000 δελτία τζόκερ για τα οποία προκύπτει ότι συνεργαζόταν με άτομα στην Αγγλία και τα πουλούσε ένα ευρώ το καθένα με την ονομαστική τους αξία να είναι 0,50 ευρώ. Ο συνολικός τζίρος από την συγκεκριμένη απάτη μάλιστα, φέρεται να ξεπέρασε τις 800.000 ευρώ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης