Βουρ για Θεσσαλονίκη η «θαυμάστρια» του επιτελικού κράτους Εύα Καϊλή Reviewed by Momizat on . Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή να διεκδικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η ίδι Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή να διεκδικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η ίδι Rating: 0

Βουρ για Θεσσαλονίκη η «θαυμάστρια» του επιτελικού κράτους Εύα Καϊλή

Βουρ για Θεσσαλονίκη η «θαυμάστρια» του επιτελικού κράτους Εύα Καϊλή

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή να διεκδικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ίδια μπορεί να μην θέλει ακόμη να ανοίξει τα χαρτιά της δημιουργώντας προφανώς νέα μέτωπα, κάνει ωστόσο ό,τι μπορεί προκειμένου να ρίξει γέφυρες στh NΔ.

Όπως είναι γνωστό, η ίδια δεν κρύβει τον θαυμασμό της για το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ σε όλες τις συνεντεύξεις της δεν κρύβει την αντιπάθειά της προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρόσφατα μάλιστα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη διαχείριση που έκανε η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας, είπε: «Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά έμεινε στη διαχείριση της κρίσης χωρίς ριζικές μεταρρυθμίσεις».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή