Βούρκωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας για υπηρέτηση Συντάγματος και λαού (Video) Reviewed by Momizat on . Φορτισμένη συγκινησιακά η ατμόσφαιρα στη Βουλή κατά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού. Σχεδόν βούρκωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καταχειροκροτ Φορτισμένη συγκινησιακά η ατμόσφαιρα στη Βουλή κατά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού. Σχεδόν βούρκωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καταχειροκροτ Rating: 0

Βούρκωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας για υπηρέτηση Συντάγματος και λαού (Video)

Βούρκωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας για υπηρέτηση Συντάγματος και λαού (Video)

Φορτισμένη συγκινησιακά η ατμόσφαιρα στη Βουλή κατά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού. Σχεδόν βούρκωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καταχειροκροτούμενος από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

«Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο πρωθυπουργός, πριν τη φωνή του σβήσουν τα χειροκροτήματα των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων που τον στηρίζουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή