Βράβευση για στολισμένα σπίτια και βιτρίνες Reviewed by Momizat on . Στη βράβευση των τρικαλινών που επελέγησαν για τον καλύτερο στολισμό βιτρίνας καταστήματος και οικίας, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Μετά την εισήγηση Στη βράβευση των τρικαλινών που επελέγησαν για τον καλύτερο στολισμό βιτρίνας καταστήματος και οικίας, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Μετά την εισήγηση Rating: 0

Βράβευση για στολισμένα σπίτια και βιτρίνες

Βράβευση για στολισμένα σπίτια και βιτρίνες

Στη βράβευση των τρικαλινών που επελέγησαν για τον καλύτερο στολισμό βιτρίνας καταστήματος και οικίας, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Μετά την εισήγηση της επιτροπής που, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρυσόστομο Κυρίτση, επέλεξε τους στολισμούς που ξεχώρισαν. Έτσι, ο κ. Παπαστεργίου βράβευσε ως καλύτερα στολισμένη οικία αυτή της κ. Μάρως Σιμίτα, ενώ το βραβείο καλύτερα στολισμένης βιτρίνας δόθηκε στην κ. Θάνα Μήτσιου για το κατάστημα Va bene.
Η κίνηση αυτή του Δήμου Τρικκαίων αποσκοπούσε στην αύξηση της έντασης της συλλογικής προσπάθειας για τη βελτίωση του χριστουγεννιάτικου κλίματος στην πόλη και την αγορά, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Αφήστε το σχόλιο σας