Βράβευση για την συνεισφορά στον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρικάλων «Ο Αργος» Reviewed by Momizat on . Είναι στιγμές που η συνεισφορά τίθεται πάνω από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα και επιβάλλει την προσφορά. Στην περίπτωση της κ. Debbie Pownall από τη Μ. Β Είναι στιγμές που η συνεισφορά τίθεται πάνω από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα και επιβάλλει την προσφορά. Στην περίπτωση της κ. Debbie Pownall από τη Μ. Β Rating: 0

Βράβευση για την συνεισφορά στον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρικάλων «Ο Αργος»

vraveysi argos

Είναι στιγμές που η συνεισφορά τίθεται πάνω από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα και επιβάλλει την προσφορά. Στην περίπτωση της κ. Debbie Pownall από τη Μ. Βρρετανία, η συνεισφορά πλησιάζει την ολοκληρωμένη συνδρομή. Τρία χρόνια τώρα, η κ. Pownall υποστηρίζει το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Αργος», αρχικώς με την υιοθέτηση από μέρους της, τριών αδέσποτων σκυλιών από το καταφύγιο που διατηρεί ο Σύλλογος. Έκτοτε, η προσφορά συνεχίζεται – στο πλαίσιο υποστήριξης του έργου του Συλλόγου, αλλά και άλλων φιλοζωικών οργανώσεων στη Μ. Βρετανία κυρίως.
Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, παρόντων των μελών του Δ.Σ. του «Ο Αργος», βράβευσε την κ. Pownall για την προσφορά και τη συνδρομή της. Εξάλλου, η βρετανίδα βοηθά τα αδέσποτα στον Δήμο, καθώς, ως διαχειρίστρια της αγγλόφωνης σελίδας του Συλλόγου, με την επωνυμία Trikala shelter Dogs & Cats, συντονίζει και βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων από δωρεές για τη σίτιση των ζώων του καταφυγίου, για στειρώσεις, για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του καταφυγίου αλλά και για την αποπληρωμή κτηνιατρικών πράξεων. Επίσης, φροντίζει για τη συνεχή επαφή του Συλλόγου με τους νέους ιδιοκτήτες των αδέσποτων που υιοθετούνται στο εξωτερικό.
Κάθε χρόνο επισκέπτεται την πόλη των Τρικάλων και για 10 μέρες προσφέρει εθελοντική εργασία στο καταφύγιο και το συνδράμει οικονομικά. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αναγνωρίζοντας αυτή την προσφορά, επιβράβευσε τη βρετανίδα φιλόζωη, σημειώνοντας ότι το έργο της αποτελεί οδηγός για όλους, όσοι, συνεργαζόμενοι με το «Ο Αργος» και τον Δήμο, τάσσουν εαυτούς στην ανιδιοτελή συμμετοχή στο ευρύ κίνημα του εθελοντισμού.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή