Βράβευση μαθητών για προβολή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Reviewed by Momizat on . Τα βραβεία για τον διαγωνισμό υπέρ προβολής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, απονεμήθηκαν χθες βράδυ στο Δημαρχείο. Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί Τα βραβεία για τον διαγωνισμό υπέρ προβολής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, απονεμήθηκαν χθες βράδυ στο Δημαρχείο. Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί Rating: 0

Βράβευση μαθητών για προβολή του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Βράβευση μαθητών για προβολή του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Τα βραβεία για τον διαγωνισμό υπέρ προβολής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, απονεμήθηκαν χθες βράδυ στο Δημαρχείο.

Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί για τους μαθητές των σχολείων και βραβεύτηκαν, η αφίσα που δημιούργησαν μαθητές του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και βίντεο από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Η λιτή τελετή αφορούσε σε απονομή πλακετών. Το θέμα είναι, οι δημιουργίες των μαθητών, να προωθηθούν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

vraveusi_mathitwn_pantopwleio1 vraveusi_mathitwn_pantopwleio2 vraveusi_mathitwn_pantopwleio3 vraveusi_mathitwn_pantopwleio4 vraveusi_mathitwn_pantopwleio5 vraveusi_mathitwn_pantopwleio6 vraveusi_mathitwn_pantopwleio7 vraveusi_mathitwn_pantopwleio8 vraveusi_mathitwn_pantopwleio9 vraveusi_mathitwn_pantopwleio10 vraveusi_mathitwn_pantopwleio11 vraveusi_mathitwn_pantopwleio12 vraveusi_mathitwn_pantopwleio13

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή