Βράβευση μαθητών του ΔΩΤ στο Μέγαρο Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 25 -06-2014 και ώρα 20.30 στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών έγινε η βράβευση σπουδαστών μουσικής που διακρίθηκαν μέσω του Την Τετάρτη 25 -06-2014 και ώρα 20.30 στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών έγινε η βράβευση σπουδαστών μουσικής που διακρίθηκαν μέσω του Rating: 0

Βράβευση μαθητών του ΔΩΤ στο Μέγαρο

Βράβευση μαθητών του ΔΩΤ στο Μέγαρο

Την Τετάρτη 25 -06-2014 και ώρα 20.30 στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών έγινε η βράβευση σπουδαστών μουσικής που διακρίθηκαν μέσω του προγράμματος από το μουσικό σύνολο « ΕΝΩΔΟΝ» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τίτλο « ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ» και με την πολύτιμη συμβολή του Ιδρύματος « ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» .

Το πρόγραμμα – σεμινάριο είχε πραγματοποιηθεί στις 3,4,5 Ιανουαρίου 2014 στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων και στη Δημοτική Φιλαρμονική του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

vraveusi_dwt1

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν ο Νικόλαος Παππάς , σπουδαστής του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, ( τάξη κ. Ανδρέα Τσέγα), που είχε διακριθεί στο πιάνο, η Χριστίνα Μπαλλά μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου που είχε διακριθεί στο Σαξόφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύτηκε επίσης η νεανική ορχήστρα δωματίου του Συλλόγου φίλων μουσικής Τρικάλων.

Το Δημοτικό Ωδείο εύχεται στους βραβευθέντες συγχαρητήρια και καλή μουσική πρόοδο.

vraveusi_dwt3.JPG vraveusi_dwt2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή