Βράβευση τρικαλινού μαθητή για την πρωτιά του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής! Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 01/02/2015 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών που πρώτευσαν  στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής  2014. Ο μαθητής  Μπατατέγας Αναστάσιος το Την Κυριακή 01/02/2015 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών που πρώτευσαν  στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής  2014. Ο μαθητής  Μπατατέγας Αναστάσιος το Rating: 0

Βράβευση τρικαλινού μαθητή για την πρωτιά του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής!

Βράβευση τρικαλινού μαθητή για την πρωτιά του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής!

Την Κυριακή 01/02/2015 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών που πρώτευσαν  στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής  2014.

Ο μαθητής  Μπατατέγας Αναστάσιος του Νικολάου της Α΄ Τάξης του 9ου Γυμνασίου που κατετάγη 33ος πανελλήνια (και 1ος στη Θεσσαλία) βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο του 4ου και 5ου ΓΕΛ Καλαμαριάς της  Θεσσαλονίκης.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν  ο  Α’ Αντιπρόεδρος της  Ε.Ε.Φ. Φιλντίσης Παναγιώτης , ο Καθηγητής Φυσικής και Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου  Αθηνών Καλκάνης Γεώργιος καθώς και πλήθος άλλων συνομιλητών .

mpat11

O βραβευθείς Τάσος Μπατατέγας, μαζί με τον Γεώργιο Καλκάνη Καθηγητή Φυσικής και Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέα του σχολικού βιβλίου Φυσικής της Α’ Γυμνασίου

mpat2

Με τους γονείς του, Νίκο και Βιβή και την αδερφή του Αριστέα

mpat4

Αφήστε το σχόλιο σας