Βρέθηκε η τελευταία “ηρωίδα” για τη ΝΔ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Βρέθηκε η δεύτερη γυναίκα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, που πλέον, είναι έτοιμο. Ηταν προφανές ότι η ΝΔ θα έψαχνε μια ακόμη ηρωίδα για τη δεύτερη θέση γ Βρέθηκε η δεύτερη γυναίκα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, που πλέον, είναι έτοιμο. Ηταν προφανές ότι η ΝΔ θα έψαχνε μια ακόμη ηρωίδα για τη δεύτερη θέση γ Rating: 0

Βρέθηκε η τελευταία “ηρωίδα” για τη ΝΔ στα Τρίκαλα

Βρέθηκε η τελευταία “ηρωίδα” για τη ΝΔ στα Τρίκαλα

Βρέθηκε η δεύτερη γυναίκα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, που πλέον, είναι έτοιμο. Ηταν προφανές ότι η ΝΔ θα έψαχνε μια ακόμη ηρωίδα για τη δεύτερη θέση γυναίκας και έκτη συνολικώς, καθώς οι άλλες ήταν κλεισμένες. Ετσι, η κ. Μαρία Παπακέμου – Μπέλλου θα κληθεί να στηρίξει το κόμμα στην περιοχή της Καλαμπάκας, καθώς έλκει την καταγωγή της από τη Σαρακίνα.
Η έκτη υποψήφια είναι σύζυγος κτηνιάτρου από την περιοχή, του κ. Θανάση Μπέλλου και, όπως συνήθως διαρρέεται σε αυτές τις περιπτώσεις, «έχει πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον Σαμαρά»… Επίσης, το 2010 είχε θέσει υποψηφιότητα για το Τοικό Συμβούλιο Σαρακίνας, με τον συνδυασμό Μπουτίνα, ο οποίος δεν εξελέγη τότε.
Οι άλλοι πέντε είναι οι: Βλαχογιάννης Ηλίας, Σκρέκας Κώστας, Ταμήλος Μιχάλης, Λιούτας Θανάσης, Ζέφη Νικολάου.
Φυσικά, η μάχη θα είναι σκληρή για τους τρεις πρώτους, με γνωστή τη διαμάχη Βλαχογιάννη και Ταμήλου με τον Κ. Σκρέκα, μετά την υπουγοποίηση του τελευταίου… Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, ακόμη και αν θα γίνει κοινή εμφάνιση….

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή