Βρέθηκε νεκρός ο 18χρονος αγνοούμενος πρόσφυγας στον Πηνείο Reviewed by Momizat on . Τραγικό φινάλε είχαν οι έρευνες από άντρες της 8ης ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, έπειτα από την εξαφάνιση ενός 18χρονου Αφγανού. Ο άτυχος νέος νωρίτερα το απόγευμα εί Τραγικό φινάλε είχαν οι έρευνες από άντρες της 8ης ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, έπειτα από την εξαφάνιση ενός 18χρονου Αφγανού. Ο άτυχος νέος νωρίτερα το απόγευμα εί Rating: 0

Βρέθηκε νεκρός ο 18χρονος αγνοούμενος πρόσφυγας στον Πηνείο

Βρέθηκε νεκρός ο 18χρονος αγνοούμενος πρόσφυγας στον Πηνείο

Τραγικό φινάλε είχαν οι έρευνες από άντρες της 8ης ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, έπειτα από την εξαφάνιση ενός 18χρονου Αφγανού.

Ο άτυχος νέος νωρίτερα το απόγευμα είχε πέσει στα νερά του Πηνειού για να κάνει μπάνιο μαζί με έναν ομοεθνή του. Λίγες ώρες αργότερα, ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά του ποταμού.

Οι δύο μετανάστες διέμεναν στο κέντρο φιλοξενίας στο Κουτσόχερο της Λάρισας. Συνολικά 5 Αφγανοί από τον καταυλισμό πήγαν την ίδια ώρα στον Πηνειό που περνάει κοντά από τον καταυλισμό, προκειμένου να κάνουν και εκείνοι μπάνιο, όπως προέκυψε από τις έρευνες.

Αφού ο φίλος του βγήκε από τα νερά διαπίστωσε ότι ο 18χρονος έλειπε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τους στρατιώτες στο στρατόπεδο ώστε να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή