Βρέθηκε ο… απίστευτος Hulk-Ζει στο Πακιστάν και ζυγίζει 435 κιλά Reviewed by Momizat on . Ο άνδρας που θα δείτε παρακάτω ζυγίζει 435 κιλά και ισχυρίζεται ότι είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο ευγενικός γίγαντας Arbab Khizer Hayat έχει ήδη ον Ο άνδρας που θα δείτε παρακάτω ζυγίζει 435 κιλά και ισχυρίζεται ότι είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο ευγενικός γίγαντας Arbab Khizer Hayat έχει ήδη ον Rating: 0

Βρέθηκε ο… απίστευτος Hulk-Ζει στο Πακιστάν και ζυγίζει 435 κιλά

Βρέθηκε ο… απίστευτος Hulk-Ζει στο Πακιστάν και ζυγίζει 435 κιλά

Ο άνδρας που θα δείτε παρακάτω ζυγίζει 435 κιλά και ισχυρίζεται ότι είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο ευγενικός γίγαντας Arbab Khizer Hayat έχει ήδη ονομαστεί ο… Hulk του Πακιστάν.

Ένα συναρπαστικό βίντεο τον δείχνει να σταματά τρακτέρ και αυτοκίνητα με τα γυμνά χέρια του.

Ο 25χρονος λέει ότι θέλει να γίνει ένας πρωταθλητής άρσης βαρών. «Ο στόχος μου να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Είμαι ευγνώμων στο Θεό που μου έδωσε αυτό το σώμα. Είναι θέμα χρόνου προτού να μπω στην παγκόσμια αρένα της άρσης βαρών», είπε ο Hayat.

Η καθημερινή διατροφή του Hayat είναι τόσο συναρπαστική όσο και το σώμα του. Καταναλώνει την απίστευτη ποσότητα των 10.000 θερμίδων την ημέρα, μια διατροφή που περιλαμβάνει 36 αυγά για πρωινό, 3,1 κιλά κρέατος, πέντε λίτρα γάλα και πολλά άλλα.

Ο ίδιος προσθέτει ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω του πρωτοφανούς βάρους του.

«Δεν έχω κανένα ιατρικό πρόβλημα, ούτε αισθάνομαι άβολα με το βάρος μου. Πρέπει να διατηρηθώ σε αυτό, αν θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής ισχυρός άνδρας » δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Hayat, ο οποίος ζει στην πόλη του Mardan στο Πακιστάν, ξεκίνησε να παίρνει βάρος στην εφηβεία του.

«Άρχισα να παίρνω βάρος στην εφηβεία μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την άρση βαρών και την πάλη και για αυτό και συνέχισα να παίρνω βάρος», είπε ο 25χρονος.

Όπως αναφέρει «άμεσος στόχος μου είναι να πάρω μέρος στο διαγωνισμό WWE (Παγκόσμια Πάλη).

Παράλληλα, τονίζει ότι βρίσκεται σε διαβούλευση με τους γιατρούς για να κρατήσει το βάρος και να συνεχίζει την κατάλληλη διατροφή για αυτό.

Στη γειτονιά του όμως, Hayat είναι ήδη ένα αστέρι. Έχει αναγνωριστεί ως δυνατότερος άνθρωπος σε ολόκληρο το Πακιστάν.

Εκατοντάδες ντόπιοι τον επισκέπτονται καθημερινά στο σπίτι του για να φωτογραφηθούν μαζί του..

«Έχω πάρει πολλή αγάπη και θαυμασμό από τους ανθρώπους εδώ. Αλλά δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Θέλω να γίνω παγκοσμίως γνωστός»», λέει ο Hayat.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή