Τραγικό τέλος για 63χρονο στα Τρίκαλα στην περιοχή του Φλαμουλίου Reviewed by Momizat on . Ρακοσυλλέκτης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο Φλαμούλι στα Τρίκαλα. Το άνδρα εντόπισ Ρακοσυλλέκτης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο Φλαμούλι στα Τρίκαλα. Το άνδρα εντόπισ Rating: 0

Τραγικό τέλος για 63χρονο στα Τρίκαλα στην περιοχή του Φλαμουλίου

Τραγικό τέλος για 63χρονο στα Τρίκαλα στην περιοχή του Φλαμουλίου

Ρακοσυλλέκτης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο Φλαμούλι στα Τρίκαλα. Το άνδρα εντόπισε ο μηχανοδηγός της πρωινής αμαξοστοιχίας, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν τον 63χρονο παγωμένο και νεκρό. Νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στα Τρίκαλα είχε πέσει στους -12 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα που ανήκει σε μεσήλικα, εντοπίστηκε στην αερογέφυρα πλησίον του Φλαμουλίου .

Αμέσως κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο η Αστυνομία, άντρες της οποίας ξεκίνησαν τις έρευνες για να βρεθεί σε ποιον ανήκει το πτώμα, ενώ απαντήσεις στα αίτια θανάτου και τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε αναμένεται να δώσει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

φωτο αρχείου
tv10.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή