Βρήκαν τον … οδηγό του ελικοπτέρου! Reviewed by Momizat on . 33χρονος Αλβανός ο δράστης της απόπειρας εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Λάρισας με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι Εξιχνιάστηκε η απόπειρα εισαγωγής κι 33χρονος Αλβανός ο δράστης της απόπειρας εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Λάρισας με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι Εξιχνιάστηκε η απόπειρα εισαγωγής κι Rating: 0

Βρήκαν τον … οδηγό του ελικοπτέρου!

Βρήκαν τον … οδηγό του ελικοπτέρου!

33χρονος Αλβανός ο δράστης της απόπειρας εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Λάρισας με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων και παρελκόμενών τους στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενης συσκευής αερομοντελισμού, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της (15-08-2014).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος επιχείρησε να προμηθεύσει με τα παραπάνω αντικείμενα, έγκλειστους του συγκεκριμένου Καταστήματος.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής – προμήθειας κινητών τηλεφώνων σε έγκλειστους Καταστήματος Κράτησης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.     

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή