Βρήκαν τους κλέφτες στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής που έγινε τις πρωινές ώρες της (19-12-2013) στην ευρύτερη π Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής που έγινε τις πρωινές ώρες της (19-12-2013) στην ευρύτερη π Rating: 0

Βρήκαν τους κλέφτες στην Πύλη

Βρήκαν τους κλέφτες στην Πύλη

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής που έγινε τις πρωινές ώρες της (19-12-2013) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.
Δράστες της κλοπής είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής από κοινού.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος είχε διαρρήξει οικία 81χρονης ημεδαπής κι είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (10.850)  ευρώ, (19) χρυσές λίρες Αγγλίας, (1) βιβλιάριο καταθέσεων και διάφορα άλλα έγγραφα. Στη συνέχεια, διέφυγε επιβιβαζόμενος σε όχημα, στο οποίο τον ανέμενε ο 26χρονος συνεργός του.
Οι δράστες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης και παρέδωσαν οικειοθελώς τα κλοπιμαία.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας