"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Βρήκε ηγέτη η αντιπολίτευση στο Δήμο Τρικκαίων..!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολλάκις η ΤΡΙΚΚΗpress έχει στηλιτεύσει τις κακοτεχνίες και τη τραγική κατάσταση των δρόμων στον αστικό ιστό της πόλης, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ.

Τα παράπονα από τους πολίτες και τους επισκέπτες είναι καθημερινά, ενώ πολλοί από τους οδηγούς διαμαρτύρονται για ζημιές στα οχήματά τους, χωρίς τις περισσότερες φορές να μπορούν να βρουν το δίκιο τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.


Τις παραπάνω διαπιστώσεις δημοσιοποίησε και ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Τρίκκης Αλέξιος Κανίνας με οργισμένη ανάρτηση του στα Social Media, αφού και ο ίδιος μέσα σε λίγες ημέρες αναγκάστηκε να αντικαταστήσει δύο κατεστραμμένα ελαστικά του αυτοκινήτου του.


Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι συμπολίτες μας στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια του σαββατοκύριακου που σχολίαζαν επαινετικά τη πρωτοβουλία του νεαρού ιερωμένου και με σαρκαστικό χιούμορ για την ανύπαρκτη ομολογουμένως αντιπολίτευση στο Δήμο, πρότειναν να τον χρίσουν επικεφαλής συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο..!


Εν κατακλείδι το ζήτημα είναι, η Δημοτική αρχή να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα εν όψει του χειμώνα, στην άμεση επισκευή του οδοστρώματος όπου απαιτείται και να αποζημιώσει τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν η υπέστησαν οικονομικό κόστος, από την ολιγωρία των εργολάβων και των δημοτικών επιχειρήσεων.


Καλές οι πρωτοβουλίες για Drones και αυτόνομα λεωφορεία, αλλά τα Τρίκαλα στο τέλος κινδυνεύουν να αποκτήσουν τη φήμη της “πόλης με τις λακκούβες” κι αυτό θα ακυρώσει όλο το αφήγημα του Famous Δημάρχου μας.

Η Δημοκρατία των “αρίστων” στη τοπική ΝΔ

Kώστας Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης