Βραβεία με διεθνή σφραγίδα για τα αναψυκτικά της ΚΛΙΑΦΑ Reviewed by Momizat on . Τριπλή χαρά για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ – όσες και οι διακρίσεις που απέσπασαν τα προϊόντα της σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού SuperiorTaste Award Τριπλή χαρά για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ – όσες και οι διακρίσεις που απέσπασαν τα προϊόντα της σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού SuperiorTaste Award Rating: 0

Βραβεία με διεθνή σφραγίδα για τα αναψυκτικά της ΚΛΙΑΦΑ

Βραβεία με διεθνή σφραγίδα για τα αναψυκτικά της ΚΛΙΑΦΑ

Τριπλή χαρά για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ – όσες και οι διακρίσεις που απέσπασαν τα προϊόντα της σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού SuperiorTaste Awards 2022.

Πρόκειται για βραβεύσεις που φέρουν τη σφραγίδα εγκυρότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, του κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Συγκεκριμένα Βραβεύτηκαν: η Βυσσινάδα ΚΛΙΑΦΑ με δυο αστέρια ανώτερης ποιότητας και γεύσης και με 1 αστέρι ανώτερης γεύσης η λεμονάδα και πορτοκαλάδα ΚΛΙΑΦΑ.

Είναι τρία αναψυκτικά που προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας την αυθεντικότητα των πρώτων υλών με την οικογενειακή παράδοση.

Είναι η ίδια συνταγή με την οποία τα παρασκεύασε για πρώτη φορά, το μακρινό 1926, ο Θεόδωρος Κλιάφας για να προσφέρει δροσιά και απόλαυση σε όλη την Ελλάδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή