Βραβείο για την πρωθυπουργία του θα πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου Reviewed by Momizat on . Κι όμως κάποιοι πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τα πήγε τόσο καλά ως πρωθυπουργός τη διετία 2009-2011 που πρέπει να βραβευτεί κιόλας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρο Κι όμως κάποιοι πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τα πήγε τόσο καλά ως πρωθυπουργός τη διετία 2009-2011 που πρέπει να βραβευτεί κιόλας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρο Rating: 0

Βραβείο για την πρωθυπουργία του θα πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου

Βραβείο για την πρωθυπουργία του θα πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου

Κι όμως κάποιοι πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τα πήγε τόσο καλά ως πρωθυπουργός τη διετία 2009-2011 που πρέπει να βραβευτεί κιόλας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), όπου θα τιμηθεί με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA.

Η International Leadership Association στην απόφασή της να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, τονίζει:

«Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.

 

 Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».

Σχόλια (3)

 • Γουδί

  Κρεμαλα θέλει ! Και οι επόμενοι που υπογραψαν μνημονια!

  Απάντηση
  • Κυριακος Παπαζησης

   ολοι αυτοι οι οργανισμοι , Σοσιαλιστικοι Διεθνης , ILA κλπ. , που αλληλοβραβευονται , ειναι μετωπικα οργανα της CIA , οπως και ο Γιωργακης , που προδωσε την χωρα μας στο διεθνες παρασιτικο χρηματιστικο καφαλαιο να την ξεμαδησει σαν κοτοπουλο. Ολοι οι προσκυνημενοι , φωτια και τσεκουρι. Στην αρχαιοτητα ειχαν και την ποινη της αποστερησης των πολιτικων δικαιωματων , συμμετοχης στην πολιτικη ζωη εφ ορου ζωης. Ειναι κι αυτη μια επιλογη.

   Απάντηση
 • Ζεύς

  Μπουρλότοοοο!!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή