Βραβείο κοινού για τον Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Reviewed by Momizat on . Για άλλη μια φορά ο τρικαλινός σκηνοθέτης Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος εντυπωσιάζει το κοινό. Κατά την απονομή των βραβείων του 16ου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκ Για άλλη μια φορά ο τρικαλινός σκηνοθέτης Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος εντυπωσιάζει το κοινό. Κατά την απονομή των βραβείων του 16ου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκ Rating: 0

Βραβείο κοινού για τον Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Βραβείο κοινού για τον Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

FACE-SPOTgrΓια άλλη μια φορά ο τρικαλινός σκηνοθέτης Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος εντυπωσιάζει το κοινό. Κατά την απονομή των βραβείων του 16ου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, ο σκηνοθέτης απέσπασε το Βραβείο Κοινού για Ελληνική Ταινία πάνω από 45′:  για το «Ηθοποιοί: Ημερολόγιο Σπουδής».

«Πρόκειται για ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ, το οποίο δουλεύουμε εδώ και 3 χρόνια. Και στην Ελλάδα ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνει αυτό…» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος παραλαμβάνοντας το βραβείο του. «Εθελοντική δουλειά και πολύ αγώνα». Για αυτό και ευχαρίστησε έναν έναν κι ονομαστικά τους συνεργάτες του, ενώ αφιέρωσε το βραβείο στη μνήμη του αδελφού του, συγγραφέα Πέτρου Κουτσιαμπασάκου, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.
Θανάσης Μιχαλάκης

koutsΠερισσότερα για το ντοκιμαντέρ είχαμε δημοσιεύσει εδώ
Περισσότερα για το Φεστιβάλ, εδώ
* Στην κεντρική φωτό, στιγμιότυπο από τη βράβευση, με τη Γλ. Πατραμάνη (δεξιά) και άλλους συντελεστές της ταινίας

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας