Βραδιές χορού από την ΤΕΡΨΙΣ Reviewed by Momizat on . H Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων και συμμετέχει στην «Media Lab βραδιά» που δι H Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων και συμμετέχει στην «Media Lab βραδιά» που δι Rating: 0

Βραδιές χορού από την ΤΕΡΨΙΣ

Βραδιές χορού από την ΤΕΡΨΙΣ

H Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων και συμμετέχει στην «Media Lab βραδιά» που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Δήμος Τρικκαίων.
– Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 – 22:00, η Τέρψις θα κάνει την δυναμική της παρουσία επί του αύλειου χώρου της βιβλιοθήκης με  χορογραφίες από τμήματα  HipHop και BreakDance . Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα έχουν γνωστοί  τρικαλινοί DJ..

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ!
–  Η Ακαδημία Χορού Τέρψις σας υποδέχεται για αυτή την Παρασκευή 6/12 στις 10.00μμ..!!! στο ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ. Στο κλίμα των Χριστουγέννων με απόλυτα γιορτινή διάθεση στον ιδανικό χώρο του cine café το SalsaZumbaLatin πάρτυ θα είναι εκεί για μια νύχτα μαγική και άκρως  χορευτική που πάντα επιμελούνται οι καθηγητές της σχολής μας και βεβαία με τις ατελείωτες μουσικές επιτυχίες από τον DJ Thano b…!!!  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή