Βραδινές παραστάσεις για την «Ελίζα» Reviewed by Momizat on . «Ελίζα. Ή αλλιώς, πώς η δύναμη της θέλησης εμπνέει και τα πιο τολμηρά μας όνειρα! Ένα θεατρικό έργο με όμορφες εναλλαγές και γλυκά συναισθηματικά περάσματα. Χιο «Ελίζα. Ή αλλιώς, πώς η δύναμη της θέλησης εμπνέει και τα πιο τολμηρά μας όνειρα! Ένα θεατρικό έργο με όμορφες εναλλαγές και γλυκά συναισθηματικά περάσματα. Χιο Rating: 0

Βραδινές παραστάσεις για την «Ελίζα»

Βραδινές παραστάσεις για την «Ελίζα»

eliza1«Ελίζα. Ή αλλιώς, πώς η δύναμη της θέλησης εμπνέει και τα πιο τολμηρά μας όνειρα! Ένα θεατρικό έργο με όμορφες εναλλαγές και γλυκά συναισθηματικά περάσματα. Χιούμορ, περιπέτεια, συγκίνηση, άνθρωποι και τόποι, σκηνικές εικόνες εναλλάσσονται αρμονικά και διαλεκτικά μεταξύ τους -όλα σοφά δομημένα, δοσμένα από ήρωες αληθινούς. Ένα έργο που η δύναμη της αλήθειας του το κάνει διαχρονικό και αγαπητό από όλους, παιδιά, νέους και ενήλικες.

Στο Δημοτικό μας Θέατρο συγκροτήσαμε ένα θίασο με νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, φανταστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο σκηνικό ταξίδι με εικόνες, χρώματα κι αρώματα, με μουσικές εξαίσιες και κυρίως με τη μοναδική δύναμη του ηθοποιού, που μεταβάλει τη σκηνική στιγμή σε παύση αιωνιότητας, το γέλιο σε δώρο αγάπης και τη συγκίνηση σε υπέρβαση και λύτρωση από την καθημερινότητα.

Οι θεατές θα απολαύσουν αυτήν την ιδιαίτερη ζεστασιά και μαγεία του θεάτρου, το ταξίδι της συνύπαρξης των τεχνών και κυρίως αυτό που έχουμε και εκφράζουμε ως ανάγκη: τη δια-προσωπική επι-κοινωνία. Μια αισθητική επικοινωνία μοναδική και ανεπανάληπτη.

Ελίζα. Η δύναμη της πίστης, της ελπίδας και της αγάπης».

(από το σημείωμα για την παράσταση του Στέφανου Π. Νταλάση).

Οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, θα πραγματοποιηθούν

10,11, 12, 13 Απριλίου (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή των Βαΐων)

  &  21, 22, 23,24 Απριλίου (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη του Πάσχα)

και ώρα 21.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου

στον Πολυχώρο Τέχνης & Πολιτισμού “Μύλος Ματσόπουλου”

του Δημου Τρικκαίων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία: Στέφανος Νταλάσης, Μουσική: Ελένη Καραΐνδρου, Σκηνικά: Στέργιος Στάμος Κοστούμια: Κέλλυ Βαρσάνη, Κινησιολογία: Κώστας Τσιούκας, Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Κρίθαρη.

Ηθοποιοί: Παναγιώτης  Ζαχαρόπουλος, Αντώνης Μανωλόπουλος, Κώστας  Μπουραζάνας,

Φωτεινή Τεντολούρη, Στέλιος  Γιαννακός, Κώστας  Μαλιώρας

Οργάνωση παραγωγής: Βικτωρία Καραμούζη, Φωτισμοί-χειρ. ήχου – φως: Απόστολος Ντούμας, Στίχοι τραγουδιών: Μαριανίνα Κριεζή, Σχέδια – ζωγραφική σκηνικών: Στέργιος Στάμος, Επιλογή βίντεο-προβολών: Στ. Νταλάσης, Χρ. Κρίθαρη, Φ. Τεντολούρη, Επιμέλεια βίντεο-προβολών: Σοφία Κουρκουλάκου, Ηλεκτρολόγος: Αποστόλης Λαμπρογιώργος, Κατασκευή κουστουμιών: Αργυρώ Ποντίκα, Κατασκευή σκηνικών: Παναγιώτης Κωστάκης

eliza2

Αφήστε το σχόλιο σας