Βρετανία: Η Βουλή των Κοινοτήτων «άναψε το πράσινο φως» για το Brexit Reviewed by Momizat on . Έπειτα από ψηφοφορία, η Τερέζα Μέι εξουσιοδοτήθηκε να ξεκινήσει τις συνομιλίες έως τις 31 Μαρτίου Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι εξασφάλισε απόψε το πρ Έπειτα από ψηφοφορία, η Τερέζα Μέι εξουσιοδοτήθηκε να ξεκινήσει τις συνομιλίες έως τις 31 Μαρτίου Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι εξασφάλισε απόψε το πρ Rating: 0

Βρετανία: Η Βουλή των Κοινοτήτων «άναψε το πράσινο φως» για το Brexit

Βρετανία: Η Βουλή των Κοινοτήτων «άναψε το πράσινο φως» για το Brexit

Έπειτα από ψηφοφορία, η Τερέζα Μέι εξουσιοδοτήθηκε να ξεκινήσει τις συνομιλίες έως τις 31 Μαρτίου

Βρετανία: Η Βουλή των Κοινοτήτων «άναψε το πράσινο φως» για το Brexit

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι εξασφάλισε απόψε το πράσινο φως της Βουλής των Κοινοτήτων για να αρχίσει τη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έπειτα από μια ψηφοφορία στην οποία οι προσπάθειες των φιλοευρωπαίων κοινοβουλευτικών να υπάρξουν επιπλέον όροι ηττήθηκαν και εγκρίθηκε το σχέδιο των Τόρις για την έναρξη των συνομιλιών για το διαζύγιο ως την 31η Μαρτίου.

Το κείμενο του σχεδίου νόμου που εισηγήθηκε η κυβέρνηση των Συντηρητικών εγκρίθηκε σε πρώτη ανάγνωση με 494 ψήφους υπέρ έναντι 122 κατά.

Το σχέδιο νόμου αυτό αναμένεται να αρχίσει να συζητείται στη Βουλή των Λόρδων, όπου η έγκρισή του θεωρείται πολύ πιθανή παρότι οι Τόρις δεν διαθέτουν άνετη πλειοψηφία σε αυτή.

Αφήστε το σχόλιο σας