Βρεφονηπιακοί-βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Το τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας Δήμου Τρικκαίων ενημερώνει ότι οι βρεφονηπιακοί-βρεφικοί και παιδικοί Το τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας Δήμου Τρικκαίων ενημερώνει ότι οι βρεφονηπιακοί-βρεφικοί και παιδικοί Rating: 0

Βρεφονηπιακοί-βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί Δήμου Τρικκαίων

Το τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας Δήμου Τρικκαίων ενημερώνει ότι οι βρεφονηπιακοί-βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί  έχουν υποδεχθεί νήπια και βρέφη επανεγγραφών από τις 07-09-2015, ημέρα Δευτέρα.
Οι πίνακες με τις εγκεκριμένες αιτήσεις εγγραφών για το έτος 2015-2016 θα ανακοινωθούν μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ. Τα παιδιά που εντάσσονται στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ προηγούνται στον τελικό πίνακα εγγραφών. Η  ενημέρωση των γονέων για τα τελικά αποτελέσματα ΕΣΠΑ των σταθμών μας θα γίνει από τις υπηρεσίες μας έως 15/09/2015 (για το ΕΣΠΑ) και 16/09/2015 (για τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ) τηλεφωνικά μετά από επικοινωνία των ενδιαφερόμενων γονέων με την υπηρεσία μας.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝpaidikoi_stathmoi_ekdilwseis4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή