Βρε βρε τα συνεταιράκια – Βρε παιδιά, μήπως κάνουμε κάποιο λάθος ; Reviewed by Momizat on . Από τη μία πλευρά ο Χρήστος Μιχαλάκης το Νο1 της τοπικής Ν.Δ. , εκπρόσωπος δηλαδή του μεγάλου πελατειακού πολυκαταστήματος του παρελθόντος, έτερο βασικό πρωτεργ Από τη μία πλευρά ο Χρήστος Μιχαλάκης το Νο1 της τοπικής Ν.Δ. , εκπρόσωπος δηλαδή του μεγάλου πελατειακού πολυκαταστήματος του παρελθόντος, έτερο βασικό πρωτεργ Rating: 0

Βρε βρε τα συνεταιράκια – Βρε παιδιά, μήπως κάνουμε κάποιο λάθος ;

Βρε βρε τα συνεταιράκια  – Βρε παιδιά, μήπως κάνουμε κάποιο λάθος ;

Από τη μία πλευρά ο Χρήστος Μιχαλάκης το Νο1 της τοπικής Ν.Δ. , εκπρόσωπος δηλαδή του μεγάλου πελατειακού πολυκαταστήματος του παρελθόντος, έτερο βασικό πρωτεργάτη στα μνημόνια και στο γενικό ξεπούλημα της χώρας.

Και από την άλλη , ο Χρήστος Μαγκούφης του ΚΙΝΑΛ , το έταιρο μεγάλο πελατειακό πολυκατάστημα που έγινε μικρομάγαζο, με ένοχο πασοκικό παρελθόν καθώς και βασικός αυτουργός στο πρώτο μεγάλο εθνικό έγκλημα, την υπογραφή του 1ου μνημονίου.

Ενόψει των εκλογών, το Κίνημα Αλλαγής δέχεται το φλερτ της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί δεν κάνουν μια κυβέρνηση συνεργασίας την ερχόμενη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής;

Αφού, ούτως ή άλλως, το ίδιο πρόγραμμα εφαρμόζουν. Το πρόγραμμα των δανειστών.

Όταν εννιά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας -οι Έλληνες κάνουν κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ -δηλαδή, τα δυο κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία-, καταλαβαίνει κάποιος πως μιλάμε για μια τελειωμένη κοινωνία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή