"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Βόλος: Έφοδος Μπέου στην Πολεοδομία – Απουσίαζε το 70% των υπαλλήλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Βόλου είχε δεχθεί παράπονα από πολίτες για την εξυπηρέτηση στην Πολεοδομία Βόλου και ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ήθελε να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την κατάσταση που επικρατεί.

Έτσι, επισκέφτηκε χωρίς προειδοποίηση τις εγκαταστάσεις της αντιδημαρχίας Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Βιώσιμης Κινητικότητας και Κυκλοφοριακών Θεμάτων στο κτήριο Σπίρερ, διαπιστώνοντας ότι το 70% των υπαλλήλων απουσιάζει!

Τα άδεια γραφεία προκάλεσαν την οργή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν και μερικά… «γαλλικά», καθώς ζήτησε να ενημερωθεί για τους λόγους απουσίας των υπαλλήλων, ενώ ζήτησε εξηγήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ευθ. Τζούνη.

Με απόφαση του δημάρχου, οι υπάλληλοι θα χτυπούν κάρτα από εδώ και στο εξής για να γίνεται αντιληπτή η ώρα προσέλευσης στην εργασία τους.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Ο Δήμαρχος Βόλου κάτι ηξερε καί δικαιωματικά εκανε τον ελεγχο ,το 70% των δημοσίων “υπαλλήλων ειναι “υπεράριθμοι λόγω κομματικ[ων διορισμ[ων , αρα αχρηστοι περιττοί καί ‘επικίνδυνοι .Καλείται “ο κ.Μπέος να περάσει καί ‘απο τα Τρίκαλα , μόνον “η μείωση τ[ων κρατικ[ων “υπαλλήλων καί “η ‘ανάθεση ‘εργασι[ων σε μή κρατικούς ‘εργαζόμενους ισως φέρει κάποιες μεταρρυθμίσεις .

  2. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ,ΗΡΩΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΙ ”ΜΠΕΟΥΣ ”
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,Σ’ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης