Βόλος – Αντικαταστάθηκε ο πρόεδρος του ΟΛΒ γιατί αρνήθηκε οικονομικό έλεγχο Reviewed by Momizat on . Αλλάζει σελίδα ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου. Ο μέχρι τώρα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος απολύθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ. Η διοίκηση του λιμα Αλλάζει σελίδα ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου. Ο μέχρι τώρα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος απολύθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ. Η διοίκηση του λιμα Rating: 0

Βόλος – Αντικαταστάθηκε ο πρόεδρος του ΟΛΒ γιατί αρνήθηκε οικονομικό έλεγχο

Βόλος – Αντικαταστάθηκε ο πρόεδρος του ΟΛΒ γιατί αρνήθηκε οικονομικό έλεγχο

Αλλάζει σελίδα ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου. Ο μέχρι τώρα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος απολύθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ. Η διοίκηση του λιμανιού ανατίθεται πλέον σε άλλο πρόεδρο και άλλο διευθύνοντα σύμβουλο και τις  θέσεις αυτές αναλαμβάνουν αντιστοίχως ο καθηγητής Παντελής Σκάγιαννης και ο οικονομολόγος Γεώργιος Τολίδης.

Η αντικατάσταση Σταυριδόπουλου έγινε μέσω email που εστάλη από το γραφείο του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ με το οποίο ο ισχυρός άνδρας του οργανισμού ενημερώθηκε ότι απομακρύνεται από τη θέση του.

Η απομάκρυνση του κ. Σταυριδόπουλου έγινε μετά την απόφαση που ελήφθη στη Γενική Συνέλευση του ΤΑΙΠΕΔ στις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς ο κ. Σταυριδόπουλος φέρεται ότι αντέδρασε σε οικονομικό και νομικό έλεγχο χωρίς όρους τον οποίο ήθελε να κάνει το ΤΑΙΠΕΔ στο λιμάνι. Ο Σταυριδόπουλος ζήτησε ο έλεγχος να γίνει με …προϋποθέσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή