Βόλος: Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος Reviewed by Momizat on . Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος έδωσε τέλος στη ζωή του για άγνωστους λόγους στο σπίτι του στα Λεχώνια - Πριν από χρόνια είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός του με χειροβομβ Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος έδωσε τέλος στη ζωή του για άγνωστους λόγους στο σπίτι του στα Λεχώνια - Πριν από χρόνια είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός του με χειροβομβ Rating: 0

Βόλος: Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος

aleksopoulos
Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος έδωσε τέλος στη ζωή του για άγνωστους λόγους στο σπίτι του στα Λεχώνια – Πριν από χρόνια είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός του με χειροβομβίδα

Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Δήμαρχος Αρτέμιδας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, στο σπίτι του στα Λεχώνια Μαγνησίας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία με κηνηγετική καραμπίνα.

Η είδηση έχει προκαλέσει “σεισμό” απ’ άκρη σ’ άκρη της Μαγνησίας και της ευρύτερης Κεντρικής Ελλάδας, ενώ οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας διερευνούν την υπόθεση στο πλαίσιο της Προανάκρισης.

Οι γνωρίζοντες πάντως καλά τον Δημήτρη Αλεξόπουλο κάνουν λόγο στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία είχαν κακή επιρροή στην ψυχολογία του. Ήταν άγαμος και μετά τον θάνατο της μητέρας του, έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στα Λεχώνια.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αρτέμιδας επί τρεις τετραετίες, είχε διατελέσει Διοικητής στο Νοσοκομείο Βόλου αλλά και Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κώστα Αγοραστού κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικά χρόνια, ο αδερφός του είχε θέσει τέρμα στη ζωή του, κάνοντας χρήση χειροβομβίδας.

Πηγή: e-volos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή