Βόλος: Διεθνές συνέδριο για την επεξεργασία νερού Reviewed by Momizat on . 4ο Διεθνές Συνέδριο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας», Βόλος, 25-27 Οκτωβρίου 2013 Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 4ο Διεθνές Συνέδριο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας», Βόλος, 25-27 Οκτωβρίου 2013 Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στο Rating: 0

Βόλος: Διεθνές συνέδριο για την επεξεργασία νερού

Βόλος: Διεθνές συνέδριο για την επεξεργασία νερού

4ο Διεθνές Συνέδριο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας», Βόλος, 25-27 Οκτωβρίου 2013

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 4ο Διεθνές Συνέδριο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 25 έως 27 Οκτωβρίου 2013. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας και το τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης- Αποχέτευσης.

Ο κύριος στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τις καλύτερες τεχνολογίες σχετικά με την επεξεργασία πόσιμου νερού και υγρών αποβλήτων με έμφαση στους μικρούς δήμους, κοινότητες και οικισμούς καθώς και ξενοδοχειακές και βιομηχανικές μονάδες, με βάση κριτήρια περιβαλλοντικά, οικονομικά, τεχνολογικά και κοινωνικά.

Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο (είτε ως προφορικές ανακοινώσεις είτε ως πόστερ) θα δημοσιευτούν σε ηλεκτρονική μορφή στα πρακτικά του συνεδρίου. Οι εργασίες γίνονται δεκτές στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Επιπλέον επιλεγμένες συμμετοχές του συνεδρίου, από την οργανωτική και την επιστημονική επιτροπή, θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις (special issue) διεθνώς αναγνωρισμένων περιοδικών.

Καλούμε όλους τους περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς, επαγγελματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον ερευνητικό χώρο να παρουσιάσουν τις εργασίες τους. Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την προτίμησή σας για προφορική ανακοίνωση ή πόστερ και να υποβάλετε την συμμετοχή σας ως αρχείο word (*.doc) στη γραμματέα του Συνεδρίου έως τις 20/07/2013.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:

http://www.swat4.prd.uth.gr

 

Για ερωτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματέα του συνεδρίου κ. Βίκυ Μανάκου: Κινητό: +306973328909, Τηλ. +30 24210 74282, Fax: +302421074276,

E-mail: vmanak@uth.gr

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Αναστάσιος Ζουμπούλης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αθανάσιος Κούγκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πέτρος Σαμαράς, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή