Βόλος – Δύο νεκροί από γρίπη Η1Ν1 Reviewed by Momizat on . Δύο άτομα κατέληξαν μέσα στο σαββατοκύριακο από γρίπη Η1Ν1 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για δύο 73χρονους που νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπεία Δύο άτομα κατέληξαν μέσα στο σαββατοκύριακο από γρίπη Η1Ν1 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για δύο 73χρονους που νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπεία Rating: 0

Βόλος – Δύο νεκροί από γρίπη Η1Ν1

Βόλος – Δύο νεκροί από γρίπη Η1Ν1
Δύο άτομα κατέληξαν μέσα στο σαββατοκύριακο από γρίπη Η1Ν1 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για δύο 73χρονους που νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Παύλος Μαλινδρέτος.
Σύμφωνα με τον κ. Μαλινδρέτο και οι δύο άτυχοι άνδρες είχαν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 , ενώ αντιμετώπισαν και καρδιολογικά προβλήματα. Ο ένας 73χρονος νοσηλεύονταν περίπου για μιάμιση εβδομάδα στη ΜΕΘ, ενώ ο δεύτερος εισήχθη μέσα στο σαββατοκύριακο.
Ενας 45χρονος που επίσης έχει προσβληθεί από τον ιδό της γρίπης, όπως είπε ο κ. Μαλινδρέτος βγήκε από τη ΜΕΘ και η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική. Επιπλέον, μία 45χρονη που εισήχθη στο νοσοκομείο το σαββατοκύριακο διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά λόγω της επιβαρυμένης υγείας της εισήχθη στη ΜΕΘ και στάλθηκαν δείγματα ώστε να ελεγχθεί εάν η 45χρονη έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 ή όχι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή