Βόλος – Ενταση στην ΑΓΕΤ – Προσπάθεια κατάληψης του πλοίου που ξεφόρτωνε επεξεργασμένα σκουπίδια Reviewed by Momizat on . Από την Ουκρανία είναι το φορτίο με τα επεξεργασμένα σκουπίδια που πρόκειται να καούν από την ΑΓΕΤ, όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, από τα μέλη της Επιτροπής Α Από την Ουκρανία είναι το φορτίο με τα επεξεργασμένα σκουπίδια που πρόκειται να καούν από την ΑΓΕΤ, όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, από τα μέλη της Επιτροπής Α Rating: 0

Βόλος – Ενταση στην ΑΓΕΤ – Προσπάθεια κατάληψης του πλοίου που ξεφόρτωνε επεξεργασμένα σκουπίδια

Βόλος – Ενταση στην ΑΓΕΤ – Προσπάθεια κατάληψης του πλοίου που ξεφόρτωνε επεξεργασμένα σκουπίδια

Από την Ουκρανία είναι το φορτίο με τα επεξεργασμένα σκουπίδια που πρόκειται να καούν από την ΑΓΕΤ, όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, τα οποία βρίσκονται στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, προσπαθώντας να σταματήσουν  την αποβίβαση του φορτίου, τόσο μέσω των ακτιβιστικών ενεργειών όσο και με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν και τα οποία θα εκδικαστούν αύριο.

Ο Στέλιος Λημνιός, μέλος της Επιτροπής Αγώνα προσπάθησε να μπει στο καράβι με τα σκουπίδια, αλλά οι Ουκρανοί εργαζόμενοι τον απώθησαν. Στη συνέχεια τοποθέτησε πανό διαμαρτυρίας στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ, ενώ οι λιμενικοί επιχείρησαν να απομακρύνουν τα μέλη της Επιτροπής για λόγους ασφαλείας των ίδιων.

Τα μέλη της Επιτροπής είναι αποφασισμένα να παραμείνουν στο λιμάνι της ΑΓΕΤ,  με στόχο να μην αποβιβαστεί το φορτίο των σκουπιδιών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή