Βόλος: «Καμπάνα» στον 40χρονο που έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό! Reviewed by Momizat on . Ο δράστης επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική του κατάσταση εξ αιτίας του θανάτου του αδελφού του, όμως το δικαστήριο του έριξε «καμπάνα» καταδικάζοντ Ο δράστης επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική του κατάσταση εξ αιτίας του θανάτου του αδελφού του, όμως το δικαστήριο του έριξε «καμπάνα» καταδικάζοντ Rating: 0

Βόλος: «Καμπάνα» στον 40χρονο που έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό!

Βόλος: «Καμπάνα» στον 40χρονο που έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό!

Ο δράστης επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική του κατάσταση εξ αιτίας του θανάτου του αδελφού του, όμως το δικαστήριο του έριξε «καμπάνα» καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή. Η ποινή είναι εφέσιμη κι έτσι ο 40χρονος Έλληνας αφέθηκε ελεύθερος.

Το επεισόδιο είχε γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του πάρκου του Αναύρου, όταν ο κατηγορούμενος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους τρεις αστυνομικούς και χτύπησε τον έναν στο πρόσωπο με το κεφάλι του, σαν… επαγγελματίας σέντερ φορ! Όμως, οι συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού τον ακινητοποίησαν και οδηγήθηκε στο τμήμα Βόλου ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή