Βόλος: Λιποθυμία μαθητή σε σχολείο μετά από χρήση χασίς! – Συναγερμός στις Αρχές Reviewed by Momizat on . Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι μαθητής σε κεντρικό Γυμνάσιο του Βόλου βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στις τουαλέτες – «καπνιστήρια» του κτηρίου, μετά από χ Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι μαθητής σε κεντρικό Γυμνάσιο του Βόλου βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στις τουαλέτες – «καπνιστήρια» του κτηρίου, μετά από χ Rating: 0

Βόλος: Λιποθυμία μαθητή σε σχολείο μετά από χρήση χασίς! – Συναγερμός στις Αρχές

Βόλος: Λιποθυμία μαθητή σε σχολείο μετά από χρήση χασίς! – Συναγερμός στις Αρχές

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι μαθητής σε κεντρικό Γυμνάσιο του Βόλου βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στις τουαλέτες – «καπνιστήρια» του κτηρίου, μετά από χρήση χασίς (!) που του προμήθευσε εξωσχολικός, παλιός μαθητής του ίδιου σχολείου, με παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις…

Την αποκάλυψη κάνει σε σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, που επίσης σημειώνει πως παρά την σοβαρότητα του περιστατικού, που καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα έχει επιβληθεί ομερτά γύρω από το περιστατικό και μόλις χθες και μετά από επίμονη έρευνα έγινε γνωστό το περιστατικό για το οποίο διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Το νεαρό μαθητή εντόπισε σε κακή κατάσταση η επιστάτρια του σχολείου. Σήμανε συναγερμό και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μετά τις εξετάσεις που τον υπέβαλαν διαπίστωσαν ότι είχε κάνει χρήση ουσιών και ειδοποίησαν την Ασφάλεια.

Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι δεν είναι το μοναδικό κι ότι υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις για σχολεία, που όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η απειλή των ναρκωτικών στα σχολεία δοκιμάζει για μία ακόμη φορά τα αντανακλαστικά της εκπαιδευτικής οικογένειας.

Ηδη η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας προγραμματίζουν για την ερχόμενη Τετάρτη ενημερωτική συνάντηση διευθυντών και ενός καθηγητή από κάθε Γυμνάσιο και Λύκειο για την πρόληψη των ναρκωτικών και την παιδαγωγική αντιμετώπιση της μάστιγας, που φαίνεται να απειλεί τα σχολεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή