"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Βόλος- Λονδίνο κάθε Τετάρτη και Σάββατο!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά φέτος κατεβαίνουν τα αεροσκάφη της EasyJet στον Βόλο και οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί αφού στις δύο πρώτες αφίξεις από το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο,εφθασαν στον Βόλο 354 επιβάτες και την ίδια μέρα αναχώρησαν 220.Στην τρίτη πτήση οι επιβαίνοντες ήταν 173 επιβάτες και αναχώρησαν 131.

Οι πτήσεις από το Λονδίνο προς τον Βόλο και αντίστροφα πραγματοποιούνται με μεγάλα αεροσκάφη τύπου Airbus320 και τα δρομολόγια εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο,ενώ υπάρχει σχεδιασμός από την εταιρεία για την επόμενη χρονιά τα δρομολόγια του Λονδίνου να πυκνώσουν και να επεκταθούν και μεταξύ Βόλου και Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Κώστα Ευσταθίου το ενδιαφέρον για τους συγκεκριμένους προορισμούς στην Μεγάλη Βρετανία είναι πάρα πολύ μεγάλο από τους κατοίκους του Βόλου και της Κεντρικής Ελλάδας γενικότερα και γι αυτό και oi πληρότητες των αεροσκαφών είναι τόσο υψηλές.Αναμένεται μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ότι οι αύξηση των αφίξεων στο αεροδρόμιο του Βόλου θα κυμανθεί μεταξύ 25 και 30%.

Παράλληλα από τις 16 Ιουλίου ο Βόλος θα συνδέεται απευθείας και με το Τελ Αβίβ ,αερολιμένας Μπεν Γκουριόν,με πτήσεις της TUS Airways,δύο φορές την εβδομαδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.Η σύνδεση ανάμεσα στον Βόλο και το Ισραήλ θα διαρκεσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλος συνδέεται απευθείας με τις Βρυξέλλες δύο φορές την εβδομάδα με πτήσεις της TUI Brussels,καθώς και με το Άμστερνταμ με την Transavia,την Βιέννη με την Austrian Airlines, το Μόναχο με την Condor,το Παρίσι με την Transavia France και με το Λονδίνο επίσης στο Gatwick,κάθε Σάββατο με την Enter Air.

thessaliatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης