Βόλος: Νέα «πυρά» από την Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης Reviewed by Momizat on . Νέα επίθεση κατά του Δήμου Βόλου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών, με αφορμή την ομιλία της ερευνήτριας - ακτιβίστριας Νέα επίθεση κατά του Δήμου Βόλου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών, με αφορμή την ομιλία της ερευνήτριας - ακτιβίστριας Rating: 0

Βόλος: Νέα «πυρά» από την Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης

Βόλος: Νέα «πυρά» από την Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης

Νέα επίθεση κατά του Δήμου Βόλου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών, με αφορμή την ομιλία της ερευνήτριας – ακτιβίστριας dr. Brisa Callegos σε δημότες της Ν. Δημητριάδας.

Μεταξύ των άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οποιαδήποτε σύγκριση με την περίπτωση του Βόλου θα φάνταζε αστεία! Εδώ, η Δημοτική Αρχή προωθεί την κατασκευή εργοστασίου SRF και προπαγανδίζει την καύση RDF με ημερίδες που εξευτελίζουν το ζήτημα της αέριας ρύπανσης, ενώ η Περιφέρεια διά του ανώτατου εκπροσώπου της μας μηνύει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από τους ρύπους που μυρίζουμε! Η ιδιαιτερότητα του Βόλου θα μπορούσε να αποτελέσει ξεχωριστή περίπτωση έρευνας για τη Μεξικανή καθηγήτρια. Ωστόσο, επειδή πρωτεύοντα ρόλο παίζει η ενεργοποίηση της κοινωνίας για το θέμα και η κοινωνία του Βόλου έχει εκφράσει ήδη τη διάθεσή της, ο αγώνας θα συνεχιστεί ακόμα και αν οι τοπικοί άρχοντες στέκονται απέναντί μας. Ξέρουμε και ξέρουν ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας!».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή