Βόλος – Νεκρή 53χρονη από τσίμπημα σφήκας Reviewed by Momizat on . Σοκ στην κοινωνία του Αγίου Βλασίου, όπου χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 χρονών, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου Γεωργία Καρκαλά, α Σοκ στην κοινωνία του Αγίου Βλασίου, όπου χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 χρονών, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου Γεωργία Καρκαλά, α Rating: 0

Βόλος – Νεκρή 53χρονη από τσίμπημα σφήκας

Βόλος – Νεκρή 53χρονη από τσίμπημα σφήκας

Σοκ στην κοινωνία του Αγίου Βλασίου, όπου χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 χρονών, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου Γεωργία Καρκαλά, από αλλεργικό σοκ, μετά από τσίμπημα σφήκας.

Σύμφωνα με το “magnesianews.gr” η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της, όταν σφήκα την τσίμπησε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μην επανέρχεται, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε και καρδιολογικά προβλήματα. Η σκηνή έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, στις 9 το πρωί και αμέσως τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και ενημέρωσε ότι μετά από τσίμπημα σφήκας δεν επανερχόταν. Στις 9.30 το πρωί στον Άγιο Βλάσιο πήγε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και ζητήθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους. Η εκλιπούσα ήταν μητέρα δύο παιδιών (αγοριού και κοριτσιού) που είναι φοιτητές και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση, με τον συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει αύριο Παρασκευή το απόγευμα στον Άγιο Βλάσιο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή