Βόλος: Προσωρινή διαταγή υπέρ εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών Reviewed by Momizat on . Ένα ακόμη «χτύπημα» δέχθηκε από τη Δικαιοσύνη η ΕΡΓΗΛ, η οποία προβάλλει υπέρογκες απαιτήσεις έναντι της ΔΕΥΑΜΒ, προχωρώντας στο πρόσφατο παρελθόν σε κατασχέσει Ένα ακόμη «χτύπημα» δέχθηκε από τη Δικαιοσύνη η ΕΡΓΗΛ, η οποία προβάλλει υπέρογκες απαιτήσεις έναντι της ΔΕΥΑΜΒ, προχωρώντας στο πρόσφατο παρελθόν σε κατασχέσει Rating: 0

Βόλος: Προσωρινή διαταγή υπέρ εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Βόλος: Προσωρινή διαταγή υπέρ εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Ένα ακόμη «χτύπημα» δέχθηκε από τη Δικαιοσύνη η ΕΡΓΗΛ, η οποία προβάλλει υπέρογκες απαιτήσεις έναντι της ΔΕΥΑΜΒ, προχωρώντας στο πρόσφατο παρελθόν σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης, ακόμη και εκείνων που αφορούσαν στη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Χθες το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε μία σημαντική απόφαση υπέρ της ΔΕΥΑΜΒ. Στο Δικαστήριο προσέφυγαν πέντε εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης, καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της κατάσχεσης των λογαριασμών μισθοδοσίας από την ΕΡΓΗΛ.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε προσωρινή διαταγή υπέρ των εργαζομένων. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν μεθαύριο Παρασκευή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή