Βόλος: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση της Αλαμάνας – Ζωντανή η οδηγός Reviewed by Momizat on . Πέρασε με το αυτοκίνητό της την κλειστή διάβαση της Αλαμάνας και την παρέσυρε το τρένο, που κατευθυνόταν από τη Λάρισα στον Βόλο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μ Πέρασε με το αυτοκίνητό της την κλειστή διάβαση της Αλαμάνας και την παρέσυρε το τρένο, που κατευθυνόταν από τη Λάρισα στον Βόλο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μ Rating: 0

Βόλος: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση της Αλαμάνας – Ζωντανή η οδηγός

Βόλος: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση της Αλαμάνας – Ζωντανή η οδηγός

Πέρασε με το αυτοκίνητό της την κλειστή διάβαση της Αλαμάνας και την παρέσυρε το τρένο, που κατευθυνόταν από τη Λάρισα στον Βόλο.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα και η ίδια με τη βοήθεια των πυροσβεστών βγήκε ζωντανή από της λαμαρίνες. Πρόκειται για μια 35χρονη γυναίκα οδηγό που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αφού απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

Aυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι μπάρες ήταν κλειστές και το αυτοκίνητο ήταν μοιραίο να παρασυρθεί εφόσον η οδηγός αψήφισε τον κίνδυνο και έκανε ελιγμό για να τις περάσει. Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και σοκαρισμένος ο μηχανοδηγός το ακινητοποίησε. Η γυναίκα βρίσκεται στο Νοσοκομείο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή