"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

«Βόμβα» από Πούτιν αποκάλυψε ο Ολάντ: «Μου είπε ότι η Ελλάδα του ζήτησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολλές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα στη Γαλλία για τον Φρανσουά Ολάντ, στο οποίο ο Γάλλος Πρόεδρος φέρεται να αναφέρει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν του είπε ότι «η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, γιατί δεν έχουν τέτοιο πιεστήριο».

Διαψεύδει το Μαξίμου

Όταν ερωτήθηκε κυβερνητική πηγή από το Αθηναίκό Πρακτορείο για αυτή τη φερόμενη επικοινωνία Πούτιν -Τσίπρα, αναφέρθηκαν τα εξής: «Επικοινωνίες μεταξύ των δύο ηγετών υπήρξαν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αντιθέτως, κοινός τόπος ήταν ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος είναι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».

ΝΔ: Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο Τσίμπρας αντιμετώπιζε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός Grexit

«Αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη. Ερήμην των πολιτών και σε αντίθεση με την εντολή που είχε λάβει από τον ελληνικό λαό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με όσα φέρεται να έχει πει ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στον Γάλλο Πρόεδρο Ολάντ, ότι «η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία», όπως αναγράφεται σε βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα στη Γαλλία για τον Φρανσουά Ολάντ.

«Όλοι συνειδητοποιούν ότι με τον κ. Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρχει καμία ασφάλεια για την πορεία που ακολουθεί η χώρα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι στον κατήφορο που οδηγεί τη χώρα με την πολιτική του δεν θα ξανασκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο», προσθέτει η Πειραιώς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης