«Βόμβα» για στημένα παιχνίδια στο Μουντιάλ Reviewed by Momizat on .   Σάλο θα προκαλέσει η έρευνα της «Daily Telegraph» που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα καθώς αποκαλύπτει πως η ομοσπονδία της Γκάνας έχει συμφωνήσει να... στήσε   Σάλο θα προκαλέσει η έρευνα της «Daily Telegraph» που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα καθώς αποκαλύπτει πως η ομοσπονδία της Γκάνας έχει συμφωνήσει να... στήσε Rating: 0

«Βόμβα» για στημένα παιχνίδια στο Μουντιάλ

«Βόμβα» για στημένα παιχνίδια στο Μουντιάλ

 

Σάλο θα προκαλέσει η έρευνα της «Daily Telegraph» που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα καθώς αποκαλύπτει πως η ομοσπονδία της Γκάνας έχει συμφωνήσει να… στήσει παιχνίδια στο Μουντιάλ!

skandalo-thumb-largeΣύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική εφημερίδα που συνεργάστηκε με το κανάλι 4 για αυτήν την έρευνα, διαπιστώθηκε πως τόσο διεθνείς παίκτες όσο και μέλη της Ομοσπονδίας έχουν έρθει σε συμφωνία με συγκεκριμένο πρακτορείο στοιχημάτων που διαμορφώνει αποτελέσματα αγώνων. To «deal» έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό και πιθανόν να ισχύει και για τους αγώνες των Γκανέζων στο Μουντιάλ.  Η Telegraph δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Παρουσίασε σε βίντεο μία συνάντηση μεταξύ του  μάνατζερ της FIFA,Κρίστοφερ Φόρσαϊτ με μέλος της Ομοσπονδίας της Γκάνας, , Όμπεντ Νκέτια και ενός μυστικού… ερευνητή. Σε αυτό το βίντεο η εφημερίδα  υποστηρίζει πως ακούγονται ξεκάθαρα  πως υπογράφηκαν συμβόλαια  για στημένα ματς που το καθένα  κοστίζει 100.000 λίρες.


Το βίντεο όπως και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις  έχουν φτάσει στα αυτιά της FIFA με την παγκόσμια Ομοσπονδία να έχει διατάξει έρευνα για το συμβάν ενώ αναμένεται να παραθέσει την Δευτέρα (23/6)συνέντευξη Τύπου.

 

B.Σπ. , εφημερίδα Ελευθεροτυπία

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή