"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Βόμβα μεγατόνων στα Τρίκαλα: Παίρνουν πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης!

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Σεισμός» στη Football League από τα Τρίκαλα, που φέρνουν στην Ελλάδα τον άλλοτε εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης Χαβιέ Μπαλμπόα.

Η ομάδα των Τρικάλων ταρακουνάει για τα καλά τα νερά στη Football League και είναι έτοιμη να πυροδοτήσει βόμβα μεγατόνων. 

Οι Θεσσαλοί τα έχουν βρει σε όλα με τον άλλοτε εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χαβιέ Μπαλμπόα (τον Μάιο κλείνει τα 32) και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους. 

Ο Ισπανός άσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών των Μαδριλένων και φόρεσε τη φανέλα της “βασίλισσας” τη διετία 2006-08 (7 συμ.), έχοντας σκοράρει μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον του Ολυμπιακού! Εν συνεχεία πέρασε από Σανταντέρ, Μπενφίκα, Καρταχένα, Αλμπαθέτε, Μπεϊρά-Μαρ, Εστορίλ, πέρυσι έπαιξε στην Αλ Φαϊσαλί, ενώ το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στο Μαρόκο με την Χαμπάρ Ριφ. 

Τα Τρίκαλα πάντως δεν σκοπεύουν να μείνουν μόνο εκεί, καθώς ετοιμάζουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις που θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο επόμενος θα είναι Πορτογάλος.

www.sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης