“Γάμος”….. με αερόστατο στον Καλαμπακιώτικο ουρανό Reviewed by Momizat on . Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ένα τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας σε ένα νεαρό ζευγάρι Ρώσων. Η παραγωγή μιας εκπομπής του καναλιού ετοίμασε για το ζευγάρι έναν πα Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ένα τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας σε ένα νεαρό ζευγάρι Ρώσων. Η παραγωγή μιας εκπομπής του καναλιού ετοίμασε για το ζευγάρι έναν πα Rating: 0

“Γάμος”….. με αερόστατο στον Καλαμπακιώτικο ουρανό

“Γάμος”…..  με αερόστατο στον Καλαμπακιώτικο ουρανό

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ένα τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας σε ένα νεαρό ζευγάρι Ρώσων.

gamosrosoiaerostato19916_165

Η παραγωγή μιας εκπομπής του καναλιού ετοίμασε για το ζευγάρι έναν παραδοσιακό Ελληνικό γάμο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί τους έκανε και δώρο μια πτήση με αερόστατο στον Καλαμπακιώτικο ουρανό με φόντο τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων.

gamosrosoiaerostato19916_169
Την όλη οργάνωση, από άποψη στολισμού, του «τηλεοπτικού γάμου» είχε ο οίκος Νυφικών «Σόφη» της Σόφης Μαύρου Τζιουβάρα.
Το σκηνικό του γάμου στήθηκε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο Καστράκι με τη Σόφη Μαύρου – Τζιουβάρα να έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το αερόστατο με το οποίο οι μελλόνυμφοι θα απολάμβαναν τη θέα από ψηλά σηκώθηκε και περίμενε το ζευγάρι.

gamosrosoiaerostato19916_162

Ο γαμπρός με τη νύφη, η οποία έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό, με τα μάτια κλειστά βγήκαν από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια αφού άνοιξαν τα μάτια αντίκρισαν το αερόστατο ξέσπασαν σε κλάματα.

gamosrosoiaerostato19916_180

Στη συνέχεια ο γαμπρός σήκωσε στα χέρια τη νύφη και την πήγε μέχρι το αερόστατο. Από εκεί είδαν από ψηλά τους βράχους των Μετεώρων και αφού κατέβηκαν στη συνέχεια αντάλλαξαν μεταξύ τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Ένα όμορφο σκηνικό και μια όμορφη και προσεγμένη παραγωγή που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να απολαμβάνουμε.

gamosrosoiaerostato19916_218

gamosrosoiaerostato19916_239

gamosrosoiaerostato19916_257

gamosrosoiaerostato19916_276

gamosrosoiaerostato19916_163

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή